Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Eliff_Q
Eliff_Q

Düşünce Ötürü Saçmalıklar

Yorum

Düşünce Ötürü Saçmalıklar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

753

Okunma

Düşünce Ötürü Saçmalıklar

Düşünüyorum,
Düşünüyorum,
Düşünüyorum!
Elimde sadece bu üç seçenek var.
Birbiriyle alakası olmayan bu üç şık!

Birinci seçenek;’Düşünüyorum’
-Denklemlerin oluşturduğu zihinsel engellerin içine aldığı yalnızlığın,içsel kavramından yola çıkarak hayatın nasıl bu kadar profesyonel,her bir mekanizmasının bu kadar dişli ve güçlü olduğunu mesela..

İkinci seçenek;’Düşünüyorum’
-Bir çocuğun annesine olan isteklerinin şımarıklığı ile beraber duyduğu o güçlü kuvvetli sevginin ardında yatan,tüm zaferlerin o çocuğun ağlamasıyla elde edebildiği kadar hilekar bir aşktı yaşadığımızı kabul buyurulsa.

Üçüncü seçenek;’Düşünüyorum’
-İki kere ikinin beş olma ihtimalinin saçma sapan sonuçlarını doğurduğu sezgisini yaratan bütünsel algının,şizofrensel bağa yakın olan aklımın gidip gelme noktasını kurcalamaktan başka bir şeye yaramadığını daha sonra..

Yalnızca bir öge sekiz harfti,düşünmek eylemini üç seçeneğe bölmeden önce.
Ve hayata dair tek edinebildiğim şey düşünmek!
Bir meczubun kendini aradığı kadar boşum,bir o kadar dışlanan meczubun gözlerini taşıyorum..
Kısacası ben düşüncenin doğurduğu aklımın,bedenime zarar veren o düşünce eylemini durmadan var sayarak her gün biraz daha ölüyorum!

-Düşünüyorum da; ben biraz daha düşünerek kendi kendimin katili oluyorum.
-Düşünüyorum da;yasak elmayı kopararak seninle yaşadığımız cehennemin son bulması gerek.
-Düşünüyorum da;ben var olmayışımın dünyaya sığmayan bir bedenin ruhunu ararken girdiği o bok çukurundan çıkmasını bekleyerek yaşıyorum!

Düşünüyorum da;düşünmemek en iyisi.
Düşünüyorum da;düşmeden koşmak en iyisi.
Düşünüyorum da;boş ver bilme en iyisi..

ELif Genç

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Düşünce ötürü saçmalıklar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Düşünce ötürü saçmalıklar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Düşünce Ötürü Saçmalıklar yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL