Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Elif_Demir
Elif_Demir

Söylenmiş sözler

Yorum

Söylenmiş sözler

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

667

Okunma

Söylenmiş sözler

Söylenmiş sözler

Soylenmis butun sozler yuvalarından uçan güvercinler gibi yuvalarına dönmeye mahkumdurlar;
Once aklına gelir, agzından cıkar, sonra da soyledigin her soz tekrar aklına gelir.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Söylenmiş sözler Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Söylenmiş sözler yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Söylenmiş sözler yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL