Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
hacı ali
hacı ali

Hamdiye’ye Mektuplar -18 / kıyametimi görüyorum

Yorum

Hamdiye’ye Mektuplar -18 / kıyametimi görüyorum

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

694

Okunma

  Hamdiye’ye Mektuplar -18 / kıyametimi görüyorum

Hamdiye’ye Mektuplar -18 / kıyametimi görüyorum




VAV ( 2/14/2009 )
---------------------------------------------
Günaydın nasılsınız hocam inşaallah iyisiniz. Bu sabah namazıyla duam 41. günü doldurdu.
"subbuhun kuddusun rabbil melaiketihi verruh".
Birde rüya gördüm. Dünya buzul çağına dönmüştü, her şey donmuş. Diyorum ki, o kadar çok yıkım yaşadım ki tekrar yeni bir düzen kurmaya ne gücüm ne zamanım var. Kıyametimi görüyorum, diyorum. Evler ev olmaktan çıkmış
Herkes evlerin önünde mezara benzer kulübe gibi şeyler yapmış, üzeri naylon örtülü, içlerinde çıplak ama canlı yatıyorlar. Zirveye doğru yürürken bakıyorum belki bir hayat belirtisi görürüm diye, yok. Zirveden aşağı gri karlı sular akıyor. Akıntının kenarından yukarı doğru çıkıyorum. Peşimde annem ve komşumun kızı, evlerin önündeki canlı mezarlara uğrayarak çıkıyoruz. abimde mezarlardan birindeymiş.
Ben yüksek sesle;
"estağfirullah el azim el kerim subhanallahi vebi hamdihi subhanallahil azim estağfirulah’ı ‘’
Sürekli okuyorum. Arkamdakiler duysun, tekrar etsin diye. Onlarda tekrarlıyor galiba. Bir mezara geliyoruz. İçinde ışık var. Çocuk diye düşünüyorum. Annem diyor ki; bu kim biliyor musun? Kim diyorum. Aleks diyor. Yabancı da varmış diye şaşırıyorum. Annemin evinde oluyorum. Kızımla yatıyoruz. Elinde telefon. Bakıyorum, çok mesaj gelmiş. abim içeri giriyor. Tedirgin oluyorum. Mesajlardan yanlış anlar diye galiba. Sonra abim ve eşi kızlarına kızıyorlar. Net görmüyorum ama seslerini net duyuyorum. Eşi diyor ki kızı için,
-babası değil, babasının babası yaşındaki adamla arkadaşlık ediyor.
Ben şaşkın halde onlara bakıyorum.
Sevgiler.



Tarih:14 Şubat 2009 Cumartesi 13:29:10
RE: selam üzerinize olsun

Sevgili Hamdiye,

Öncelikle Allah’ın selamı senin, ailenin, bütün müminlerin üzerine olsun.
Tebrik ederim. Tespihini sadakatle yapmış olman takdire şayan. Herkesin başardığı bir iş değil. Çoğu ya aksatır ya terk eder. Şeytana yenik düşerler. Sen bunu başarmakla her güzelliğe ulaşmayı hak ettin.
Gördüğün rüyalar başardığını gösteriyor. Kıyameti dünyada yaşarken görmek, maneviyatta bir mertebeye ulaşmaktır. Ne güzel ve ne çabuk mesafe kat ettiğini anlaman için bunu yazıyorum.
Yapmış olduğun zikire birkaç gün daha devam etmen gerekiyor. Yeni, önemsediğin bir rüya görünceye kadar aynı duayı okumanı tavsiye ediyorum... O rüyayı gördüğünde yeniden bana yaz.
Rüyada gördüğün kişilerin isimlerini yazmayı unutma. Annem Fatma, kızım Kerziban gibi hem yakınlık derecesini hem isimlerini yaz. Rüyanın tam yorumlanabilmesi için bunlar ipuçlarıdır. Ayrıca hatırladığın herşeyi yaz. Teferruatından taviz verme. Ayıp gibi algıladıklarını da münasip dille anlat. Onların da rüyanın yorumunda rumuz olduğunu unutma.
Sanırım başladığımız güne göre ruhsal dengende, çevrenin davranışlarında değişimler olmaya başlamıştır. Onlardan da bahset. Onlar da tespihin gidişatına işaretlerdir. Tecellinin başladığına delil olduğu gibi geleceğine de hükmetmemizi sağlar.

Eşinizin namaza başladığını yazmış bizi sevindirmiştiniz. Umarım devam ediyordur. Sizin hayatınızda gelişen her güzellik bizim sevincimiz olacaktır.
Bu tespihi bitirdikten sonra okuyacağınız dua rüya içinde size bildirilmiş.
<Suhanallahü ve bihamdihi subhanallahül azıym estağfirullah>
Tespihini okumanız istenmiş. İnşaallah birkaç gün sonra bunu okumaya başlarsınız.

Gelişmelerden biraz bahsetmenizi, huyunuzda, huzurunuzda, sizde ve aile çevrenizde ne gibi değişiklikler olduğunu yazarsanız sevinirim.
Sağ ve sağlıklı kalın. Allah yar ve yardımcın olsun.
Seni başarından dolayı yeniden kutlarım.

Safiye ve Zehra Allah’a şükür huzura kavuştular... Sen de kavuşacaksın. Bir daha da şeytana yenilip namazını terk etmeyecek, son nefesine kadar Mümin olarak huzur içinde yaşayacaksın. Mektuplarını Blok sayfamda yayınlıyorum. Birçok kardeşimize ilham kaynağı olacağından eminim. Bu nedenle gelişmeleri es geçme. Ne kazandıysan yaz. Allah’a ibadetin insana kattıklarını yaz ki başkalarına yol göstersin.
Selam ve sevgilerimi dualarıma katıyorum.
Hoşça kal.



Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hamdiye’ye mektuplar -18 / kıyametimi görüyorum Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hamdiye’ye mektuplar -18 / kıyametimi görüyorum yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hamdiye’ye Mektuplar -18 / kıyametimi görüyorum yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
26.3.2012 07:35:27
anlayana çok güzel dersler yine
Allah razı olsun sizden
saygılar benden herdaim dualarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL