Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ressam12
ressam12

DE NE ME

Yorum

DE NE ME

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

789

Okunma

DE NE ME

DE NE ME

..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
De ne me Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz De ne me yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DE NE ME yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
renbo
renbo, @renbo
9.8.2012 17:48:26
Ortak bi adam var diyor ki bazen aklından kaçanlar daha kuvvetli gelir sonra.üzülme.
Ama benim üzüntüm daha büyük pembeyi başkasna vermişsin.ben ne edeyim kimlere gideyim
NÜS
NÜS, @nus
14.3.2012 17:26:14
akıl yaşta değil diyorlar
amma gözden akan yaşta da hiç mi akıl yok yani ?
hani it’ler de ağlıyor derseniz
akılsız olsa ağlamazdı derim

ahh mirim
sensiz terkedilmiş itler kadar sahipsizim ...


Uu ne güzeldi valla... sevgiler...
HakkınSesi
HakkınSesi, @hakkinsesi
12.3.2012 16:30:29
Senden kaçar mı? Kaçmaz, kaçmaz elbet! :)
Ama ilhamın kaçırıldığını duyunca üzüldüm bak şimdi. Senin kara kara gözlerine kırmızı yorgunluğu barındıranın...

Gitti, gitti artık, geri dönmez!

Anladığım içimde, sözlerin hepsi aklın kârı da olmaz.

Şimdi o yazamadığın boşluğu doldurmaz mı lahanalar? Almışsında sankim güzelinden, lezzetli bir lahana, sonra haşlıyorsun güzel bir kap içinde. İçinide bir güzel hazırlamışsın yanında acımtrak hafiften. Sonra lahananın sert taraflarınıda salçayla tavada bir güzel kavuruyorsun ki, lahanın altına, üstüne koyasın.

Mis gibi kılçıklı lahanamızda hazır sankim şimdi. Öyle bir şey ki, yemeklerin doğası; bir nevi insanlarla alakalı tabi, bazı yemekler hatırlyınca ruhum blues bir kıvranış içerisinde debeleniyor.
Bu da öyle bir şey olmalı hani! Anlatamadığım, anladığım diyelim.

Böyle uluyuşa can kurban:)

Bir de ben de bu lahana öncesi derim ki, tel şehriyeli güzel bir çorba yapam hani. Sıcak sıcak içimizi de ısıtır..:))



'Neresi sıla bize, neresi gurbet
Yollar bize memleket...'

Hasılı kelam; 'sevgi ölemez' her sözün, satırın altında.

Hürmetle can..
Y. Kaya
Y. Kaya, @yasar-etinkaya
12.3.2012 15:08:38
Mirim, kurbanın olayım
bir daha mırıldar mısın aynı türküyü
sevgiler birader
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL