Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
esra98
esra98

SİHİRLİ KELİME : MERHABA

Yorum

SİHİRLİ KELİME : MERHABA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1520

Okunma

SİHİRLİ KELİME : MERHABA

İnsan hayatı bir masal gibidir.Bazen inanılması güç olaylar olur.Hayatın konusu vardır , kahramanları,başlığı ve anahtar kavramı
Aslında bu masaldaki en belirgin olan anahtar kavram bu sihirli, bazen bütün yorgunluğu ve derdi alan sade,basit bir MERHABA dır.
Evet biraz şaşırtıcı gelebilir , insanlar bu içinde bulundukları masalın anahtar kavramı, sihirli kelimesi olan MERHABA nın nasıl kendilerini iyi hissettirdiklerini ve masalın mutlu sonuna götürdüğünün farkında olmasalarda HAYAT denen bu masalda iyi bir davranış, sıcak bir MERHABA nın ne kadar mühim olduğunun farkına varacaklar ki hiç olmassa ben buna inanıyorum.
Bu masalı güçlüklerle dolu bir ihanet masalı haline getirmekde , mutlu sonu olan peri masalı yapmakda bizim kendi elimzdedir. Bu fırsatı değerlendirerek sadece içten bir MERHABA bu HAYAT adlı masalı peri masalına dönüştürmesine izin verelim !

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sihirli kelime : merhaba Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sihirli kelime : merhaba yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SİHİRLİ KELİME : MERHABA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL