İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Kadir91900
Kadir91900

Garabetler Sokağı

Yorum

Garabetler Sokağı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

723

Okunma

Garabetler Sokağı

Garabetler sokağındayım
hırçın esen rüzgar mahpusluktan beraat edercesine hür,
garabetler limanının sandalları eski,
kayaklıklarla kavgalı deniz ; şimdi sessiz.
garabetler sokağında güven var , kokmuş lekelerin ardına saklanmayan niceleri var
garabet denilecek ne çok şey var yirmi birinci yüzyıl yaşamında...
Sanallık kokan bir nesil üyesiyim şimdi.
Duvar yosun tutmuş tıpkı ihanetle dolu kalpler gibi...
garabetler sokağının çöplerini toplamak derdim
değişmeyeceğine inandığım caddelerin,
kokusu mısraların hakimeyeti altında yitirmesin kudretini
ben garabetler sokağının serserisiyim, çalıntı bir kişilik değilim.
Batı denilen uygarlık yitirdiğimiz ismimizde gizli
yok etmemeli benliğimizi şimdinin garabet dediği asli kimliğimizi...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Garabetler sokağı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Garabetler sokağı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Garabetler Sokağı yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL