Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
salih durmuş
salih durmuş

SEVMEK ÜZERİNE DİP/NOTLAR 1

Yorum

SEVMEK ÜZERİNE DİP/NOTLAR 1

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1977

Okunma

SEVMEK ÜZERİNE DİP/NOTLAR 1

SEVMEK ÜZERİNE DİP/NOTLAR 1

SEVMEK ÜZERİNE KISA DİPNOT/LAR 1
Tüm kötü düşünceleri at beyinde, yıka bir yudum sevgiyle, hisset yüreğinde aşkı, korkma! Üstüne üstüne git aşkın. Varırsan eğer aşka, yaşa.Bırakma doyasına tadını çıkart, anlık olmasın, ömürlük yaşa sen. Ola ki takılırsa ayağın bir ayrılığa
utanma! kızma! darılma kendine.
Onur duy kendinle, gururlan bu senin kirliliğin değil bu senin şerefin büyüklüğündür.
O yaşayamadı, kaldıramadı aşkını kaçtı,
Kaçacak delik aradı ve ilk deliğe soktu kendini tüm gövdeni yalanlarıyla.
Sen sev gururla, onurla, en çokta sevgiyle....

Terk etmek isterse sen kal şerefinle, o gitsin şerefsizliğiyle...

Salih DURMUŞ

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sevmek üzerine dip/notlar 1 Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmek üzerine dip/notlar 1 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVMEK ÜZERİNE DİP/NOTLAR 1 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL