Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
cmlfrt
cmlfrt

"Nargilemin Dumanındaki Sen"

Yorum

"Nargilemin Dumanındaki Sen"

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

838

Okunma

"Nargilemin Dumanındaki Sen"

Gözlerimi kapatıyorum nargilemi çekmek için içime bakma istediğim nargile değil, nargilemin dumanındaki seni görebilmek.

Ve işte başlıyor…

Öyle sert çekiyorum ki nargileyi içime; gözlerimi kapatarak, kendimi sıkarak çekiyorum.

Ve işte hayalin geliyor yüzünde gülümseme, gözlerinde beni görmenin mutluluğu ile. Gözlerimin karanlık boşluğunda bir aybala gibi yakıyor yüreğimi, kalbimin derinliklerine işliyor gülümsemen. Gözlerin, gözlerime hapsolmuş, gözlerimi arıyor. Gözlerimin içinde sessizce bağırarak ismimi zikrediyor dilin. Hayalin kollarını açmış beni çağırıyor, koşmak istiyorum bir anda hayali gerçek sanarak ama ayağım takılıyor masaya gözlerimi açıyorum.

İçimdeki dumanı, o ipek ellerinle dokunduğun dudaklarımdan salıyorum bilinmezliğe.

Ve sen evet yine sen bilinmezlikte yok olmaya mahkum nargilemin dumanını süslüyorsun. Sanki benden kaçamazsın, sen olmadan gitmem bir yere, kaybolmam bu bilinmezlikte dercesine. Ellerini uzatıyorsun ellerimle tutmaya çalışıyorum var gücümle, tutamadım gidiyorsun gitme diye bağırıyorum gitme, dememe rağmen gidiyorsun.

Bilinmezlikte senin hayalinle kaplı nargilemin dumanı dağılıyor gökyüzünde. Üzülüyorum tekrar görmek istiyorum seni, tekrar yaşamak istiyorum hayalini.

Tekrar seni yaşamak, hissetmek hayalini bir kez olsun görmek için nargilemi defalarca çekiyorum içime. Senin için hayalin için defalarca zehir çekiyorum seninle kaplı içime.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
"nargilemin dumanındaki sen" Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz "nargilemin dumanındaki sen" yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
"Nargilemin Dumanındaki Sen" yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
15.2.2012 13:44:44
Beğeni:
0
Okunma:
838
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL