Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
renbo
renbo

sonu çekilmemiş hayatlar

Yorum

sonu çekilmemiş hayatlar

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

530

Okunma

sonu çekilmemiş hayatlar




bakarsın ikimize kesilmiş biletler vardır bilinmeyen bir ülkenin bilinmeyen bir kent sinemasında.

biz şehrimize gelen kumpanyalardaki rolüne kendini kaptırmış oyunculardık seninle.en uzak noktadan gelen seslere bile kulağımızı asla kapamazdık.doğrularımız ve yanlışlarımız hep gözönündeydi.yaşama açılan pencereleri vardı başkalarının ve biz onları oynamaktan çok hoşnuttuk..imkansız bir zamanda doğmana ben kader derdim sen bana gülerdin.evet belki sana göre çok geç görmüştüm gördüklerini ama yine de ben bir yazı tahtasında hep aynı noktaydım üzerimden onlarca hayat geçse de ben senle yazmamıştım daha önce.

kaderime razı olup yaşasaydım ellerim sende.gözüm arkada kalmasın diye gözüme bir tekme de sen atma.vücudumdaki tüm izler yaşına denk.bedelini ödemem gerek..misal o filmdeki sahtekar ben olsam ve sen her seferinde aynı hileyle karşıma çıksan..bodrum katlarında neden otururduk hiç düşündün mü daha önce insanlar umutlarını aşağı attıklarında belki nasipleniriz diye.ama her seferinde küllüklerindeki yarım izmaritlerdi payımıza düşen.ve ben persa’nın tüm hikayesini sana anlattığımda yaşına ait bulgularla kapıma gelip sosyalist nidalar atıyordun..zaten benim sosyalizmi bir aşk zannetmem hep bu yüzdendi.
gri bir elbisen vardı üzerinde.bana doğru uzattığında dudaklarını hep içtiğim şaraplar gelirdi aklıma.belki de kırmam gereken o şişelerdi..yanılmış olabilirim..üç gece uyudum..yoruldum...uyandığımda filmin son sahnesi gözlerimdeydi ve adam kadına diyordu:
hassasiyetim adına yapmalıydım bunu sana, işte ellerimdeki leke bundan...

anladın mı şimdi, o gün ellerim neden hep cebimdeydi...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sonu çekilmemiş hayatlar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sonu çekilmemiş hayatlar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sonu çekilmemiş hayatlar yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL