Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
BE
BEYAZZAKKUM

O GECE...

Yorum

O GECE...

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

758

Okunma

O GECE...

O GECE..............
Yüzüm bir mezar taşı kadar soğuk,ellerim dostluk kadar sıcak.
Bedenim buzdağı kadar soğuk,yüreğim bir kor kadar yanık ve gözlerim kaf dağı kadar uzak.........
Bir şey vardır ya hani yüreklerde yaşayan,bir şey vardır ya hani sıcacık olan hani kimsenin bırakmak istemediği,bırakamadığı.
İşte o.O vardı dün gece avuçlarımda.Sıkıntıdan uyku girmeyen gözlerime uyku,yüzüme neşe vermeye gelmiş onun deyişiyle.
Sen kimsin?Dedim."sen bul"dedi.Nereden geldin?dedim"ben hep buradaydım"dedi.Nerede saklın?dedim"kalbinde"dedi.Sustum "gitmem gerek"dedi.Bırakmadım sıkı sıkı sardım.İstemiyordum gitsin.İstemiyordum beni eski bana terketsin.
Yalvardım,çok yalvardım ama nafile.........Bari bir şey söyle dedim."ben bütün kalplerdeyim.Onu açmasını bilenlerde var.kilit vuranlarda yokum.Söyle bana ben sence kimim?"Anladım dedim anladım.Sen herkesin dudaklarında yaşattığı ama bir türlü kalbini açamadığısın.Sen sevgiden başka bir şey olamazsın.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
O gece... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz O gece... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O GECE... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mehme ali
mehme ali, @mehmeali
10.2.2008 22:23:42
girişteki tasvir ve benzetmeleri beğendim.ama sanki küfür yerine kullanıyormuş gibi uzun noktalar koyman anlamsızdı.
Olgun Ekinci
Olgun Ekinci, @olgunekinci
11.1.2008 19:07:39
Sevgi adına değişik, ilginç bir yorum olarak algıladım okudum ve sevdim...uzun okudum...

SEVGİYLE...
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
11.1.2008 18:54:54
Beğeni:
0
Okunma:
758
Yorum:
2
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL