(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Alnında bir kaç damla ter taneciği, gözleri kapalı öylece yatıyordu. Beyninden film şeridi gibi geçen Neslihan’la yaşadığı kimilerine fazla masumca gelen yakınlaşmalar. ’Aşkım’diye mırıldandı, iç acısı yüreğinden gırtlağına doğru çıktı zannetti. Penbe Maraş Sateni el sırıma yorganda sırt üstü kımıldamadan yatıyordu. ’Aşkım’ dedi kendi, kendine tekrar. yüreğiniz ve kaleminiz daim olsun ..
Siz tekrarladıkça görüyorumki bazı bölümler dahada hoşunuza gitmiş.Nasip olursa devam edeceğim. Zormuş açıkçası çok iyi bir hayal gücü iyi bir kalem, kendime güvensemde çocuk yaşta çok okumuş olsamda kolay iş değil kalite arıyorsanız uğraştırıyor tabi biraz ama Allahın yardımıyla başarıyoruz.saygılar.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.