Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Kâzım ÖZGÜR
Kâzım ÖZGÜR

FRANSA DA ÖZGÜR DÜŞÜNCE HÜRRİYETİ

Yorum

FRANSA DA ÖZGÜR DÜŞÜNCE HÜRRİYETİ

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

668

Okunma

FRANSA DA ÖZGÜR DÜŞÜNCE HÜRRİYETİ



Fansız senetosun dan sözde Ermeni söz kırımı ile ilgili yeni bir yasa çıkartılmak isteniyor yasanın içeri Osmanlı İmparatorluğu{ Osmanlı Aliye, si} tarafından 1915 Yılın da Ermenilere {sözde) soy kırımı uygulamıştır diye düşünülüyor.
Eğer ki soy kırımı ( hayır soykırımı uygulanmamıştır) diyen Fransız vatandaşlarına hem para cezası hem de hapis cezası verilecektir.Bu içerikli bir yasa Fransız millet meclisinden daha önce geçti şimdi de Senetosun dan geçirmek istiyorlar ve kanunlaşarak uygulama sefasına koyacaklar. Fransa da yaşayan Ermeni vatandaşlarından seçimlerde oy almak uğruna böylesine saçma bir düşünce Fransa Cumhur Başkanı Sarkozi den kaynaklanmıştır.

Gözümüzde büyüttüğümüz hukuk devleti diye tanımladığımız 20.asrın medeniyetinde hürriyet eğemenliği ortamında Fransa devleti Senetosun dan böylesine mantıksız, fikir ve düşünce hürriyetinden yoksun olan bir kanun çıkarıp uygulanmak isteniyor. “Fansa da özgür düşünce ve fikir Hürriyetin den yoksun bir ülkemi dır ayrıca tartışılır”
Atalarımız Osmanlıdan kalma bir kuyruk acıları ve kinleri olduğu her fırsat da belli ediyorlar zaten ”PKK yı gizliden gizliye destekleyen para ve silah yardımı eden ayrıca AB.ne girmememizi istemeyenlerin başında gelen bir devlettir. Neticede düşman yine düşmandır Hem Çanakkale de hem Kahraman Maraşı ve Gaziantep, i işkâl ederken her ikisinde malüp olan Emperyalist bir devlettir.”Su uyur düşman uyumaz” bu son hali ile de gerçekten Fransa da özgür düşünce ve fikir hürriyetinden yoksunumudur? 22.01.2012

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Fransa da özgür düşünce hürriyeti Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Fransa da özgür düşünce hürriyeti yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
FRANSA DA ÖZGÜR DÜŞÜNCE HÜRRİYETİ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kemnur
Kemnur, @kemnur
23.1.2012 20:18:20
Organizmaları belli eden fiiliyatıdır. Fiiliyat yoksa, belirti yoktur. Hasımın negatif fiiliyatı, pozitif fiiliyatı daha da güçlendirir. Takmak istedikleri soykırım yaftasından bin beterini kendi boyunlarına takmak istemekteler, bırakın taksınlar yahu. Biz soykırımı belgelerle yalanlıyoruz, ama onlar soytarılıklarını belgelerle kanıtlamış olacaklar... Biz istesek, onların kendine yaptığı kötülüğü yapamazdık be yaa...Saygıyla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL