Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
papatya_26
papatya_26

RÜYA

Yorum

RÜYA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

583

Okunma

RÜYA

Her şey çok güzel başlamıştı. Uzanan ellerini tutmuştum sımsıkı. Planlar yapmıştık ve hayaller kurmuştuk. Cesurduk ikimiz de bu sefer, rüzgarı göğüslüyorduk. Bulmuştuk birbirimizi çünkü. İyi de anlaşıyorduk, sonsuz güven duyuyorduk birbirimize. Sevda sözcükleri sıralıyorduk, yarışıyorduk adeta usanmadan saatlerce. Sözcükler bile tükenmiyordu sevdamıza itaatinden.
Sonra ben uzaklaşıyordum ağlayarak. Bırakıp gidiyordum. Vicdanımla hesaplaşıyordum. Aklımın mizan kefesine koyuyordum tüm yaşanılanları ve söylediğimiz sözcükleri. Anlam veremiyordum gidişime. Neden bu kadar severken böyle uzaklaşıyordum? Anlayamadığım bir şey daha vardı. Yüz çevirmiştin bana. En çok beni sevmeni istediğim için mi yapmıştın bunu yoksa en çok seni sevdiğim için mi? Kaybolmuştum düşüncelerimin ve duygularımın arasında.
Ne kırgındım sana ne kızgın ne de sitemkar. Yüreğimin kurgu gücüne kızgındım sadece. Bu kesinlikle bilinçaltım olamazdı. Yüreğimdeki sinemaydı. İlk defa bu kadar etkili ve hapsedici. Duygularıma mahkum olmamıştım daha önce. Mantığımın önüne geçen hiçbir his böyle hapsetmemişti beni. Rüyada olduğumu bilirdim hep.
Tıpkı rüya gibiydi seninle yaşadıklarım(ız). Uyanışım ise gidişim. Yoldaş olduğumuzu zannederken sadece sen benim yolum olmuşsun. Uyandım diye ben mi gitmiş oldum yoksa uzanan yüreğimi bırakıp suskun kalan sen mi? Suçluysam yüreğimi, senin yüreğinin tercihine bıraktığım için suçluyum. Ben senin gönlünün isteğini yerine getirdim.
Issızlıktan korktum, uyanmamak için direndim. Ve sonunda sessiz yüreğinde ölmedim. Uyandım.. Issız da kaldım sessiz de.. Ama en azından özümde kaldım.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Rüya Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Rüya yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RÜYA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
5.1.2012 04:09:10
Beğeni:
0
Okunma:
583
Yorum:
0
BEĞENENLER
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL