8
Yorum
0
Beğeni
0,0
Puan
727
Okunma
Ya aslında tamamen geyik yapayım demiştim. Magazinlere ağzımı açıp kim ne cevherler döktürmüş gülelim istemiştim.
Şu an psikopata bağlanmış durumdayım;
‘Sürprizim var’ dedi, parmaklarını kesti!
Kıskanç bir kocanın kendisinden izinsiz üniversiteye giden karısını vazgeçirme yöntemi tüyler ürpertti.
Üniversiteye kaydolduğunu öğrendiği eşinin gözlerini bağlayan Bangladeş asıllı Rafiqul İslam (30), daha sonra 21 yaşındaki eşi Havva Akter’in ağzını bantladı. Eşine bir sürprizi olduğunu söyleyerek kendisine karşı koymamasını sağlayan cani koca, kadının 5 parmağını birden kesti. İslam’ın yakın bir akrabası da genç kadının kesilen parmaklarını doktorların tekrar yerine dikememesi için ortadan kaldırdı.
Olayın ardından konuşan Havva, okuluna ne olursa olsun devam edeceğini söylerken, Birleşik Arap Emirlikleri’nde göçmen işçi olarak çalışan İslam ise müebbet hapis cezasına çarptırıldı.’ (Kaynak: Milliyet)
Yazıklar olsun ya yazıklar olsun!
Şu an Havva’ya yapılanın aynısının ’Rafigul’a da yapılmasını istiyorum. Ya da hatta ciddi ciddi Taksim’de sallandırılsın istiyorum.
Artık ’hayvan’ kelimesini kelime dağarcığımdan çıkarıyorum. Hayvanlara daha fazla haksızlık etmek istemiyorum.
Bunu yapan hayvan bile olamaz!
O parmaklarının hayrını görme emi İslam!