Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
sumeyyeclskn
sumeyyeclskn

.........

Yorum

.........

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1729

Okunma

.........

.........

.....

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
......... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz ......... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
......... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Fikret TEZEL
Fikret TEZEL, @fikret-tezel
10.12.2011 11:54:32
Bir umut var hep içimizde. Hainler, nankörler ne kadar çoğalsa, güçlense, azıtsa hatta ülkeye bir süreliğine hükmetseler de o ateşi söndüremeyecek ve yeniden güneşli günler görmemize engel olamayacaklar.
İşte bu güzel yazı da öylesine umutlanmakta ne kadar haklı olduğumuzun en canlı kanıtlarından biriydi. Teşekkürler sevgili genç arkadaşımıza.
bekir güçlüer
bekir güçlüer, @bekirgucluer
9.12.2011 21:42:18
Siz ve sizin gibi olanlar var oldukça
Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır.
Atatürk'ün Cumhuriyeti gençlere emanet etmekle çok doğru bir iş yaptığını bir kere daha anladım.

Karamsarlığımı dağıttınız, günümü aydınlattınız, umut verdiniz.

Saygılarımı sunarım.
cahitbozkurt
cahitbozkurt, @cahitbozkurt
9.12.2011 13:23:48
Mustafa Kemal Atatürk’ün, nerdeyse değil devlet eliyle diktatör ilan edildiği günleri yaşarken. Böylesi sesleri duymak umut veriyor. Çok çok teşekkürler.
inci*
inci*, @inci-
9.12.2011 12:37:01
Yüreğine ve ellerine sağlık diliyorum genç neferim..... sevgimle .
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL