Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Yeganem
Yeganem

YA İLAHİ!!

Yorum

YA İLAHİ!!

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3773

Okunma

YA  İLAHİ!!

YA İLAHİ!!

Ya ilahi
Ya ilahi sevdanla açtı gülistanda gül
Gül dalına konarda hep aşkla şakır bülbül
İnsanlar uyansa da ravzada açsa akgül
Sinemde ki imansa inanın tek servetim ...

MUHARREM AYINIZ MÜBAREK OLSUN ALLAH DİLİMİZDEN VE KALBİMİZDEN ZİKRİ AZALTMASIN .ALLAH A EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE..

Yeganem Nigar Bedirhan

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ya ilahi!! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ya ilahi!! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YA İLAHİ!! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gül peri
gül peri, @gulperi
4.12.2011 15:20:57
10 puan verdi


Hem de nekadar,şahdamarımızdan daha yakın.Yaptığımız her şeyden haberi vardır.Görür duyar ve işitir.
İçim titredi yazınızı okurken.Allah hepimizi hidayete erdirsin canım arkadaşım.
Son zamanlarda birbirimizi kaybettik..
Diyarı-gurbetteki kardeşime selam sevgiler.
bahakar
bahakar, @bahakar
4.12.2011 11:39:26
Aynı güzel dilekleri yineleyerek ben de sizin Muharrem Ayınızı kutluyorum. Yüce Allah daha nicesine sağlıkla, imanla ve mutlulukla cümlemizin erişmesini sağlasın inşallah. Selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL