Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Şahin Uslu
Şahin Uslu

Mem ü Zin'e

Yorum

Mem ü Zin'e

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

979

Okunma

Mem ü Zin'e

Mem ü Zin'e

Sesizce dağlara uzan...
Etrafına bak...
Orada onların hikayesini duyacaksın...
Bir aşk hikayesidir onların...
Sonra öğreneceksin adlarını...
Bir bir ayrılacak dağlardan hüzün...
Sonra ineceksin bir köy evine...
Tezek kokusunu içine çekeceksin...
Ardından hayvanların sesini duyacaksın...
Bir iç çekeceksin...
İşte o zaman anlayacaksın yaşadığın hayatın boş olduğunu...

Şahin Uslu

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Mem ü zin'e Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Mem ü zin'e yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mem ü Zin'e yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL