Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
hayalperest mitralyöz
hayalperest mitralyöz

saplantı...

Yorum

saplantı...

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

931

Okunma

saplantı...

saplantı...

mümkündür her şey
imkansız görünen her deney...
ümidi hicrana sarıp
böyle çekip gitmek te ney?

çizilen sınırlar kime
bu çizgiden kafeste ne?
vuslatı kesrete hapsedip
böyle yanmak ta ne?

adım attığın yer senindir
tescil bekleme indir
bu korku bu ezilme nedir?
sana kalacak iyi kötü ecrindir..

dilediğin yerde olmak hoş
istenmeyensen çaban boş
bırak bırak bu uğraşlar ne?
geceler aydınlık olur gündüzler loş..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Saplantı... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Saplantı... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
saplantı... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
TÜLİN ÖZTUNÇ
TÜLİN ÖZTUNÇ, @tulinoztunc
22.11.2011 00:15:39
Resim çok manidar...Şiir ise öylesine güzel ki...Olur o kadar.

Kutlarım.
ALEMDAR MİRZA
ALEMDAR MİRZA, @alemdarmirza
21.11.2011 22:57:28
dost çok güzeldi yine tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL