Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ßiNqoLLü ßeLa
ßiNqoLLü ßeLa

MERHABA ŞEHİDİM YİĞİT MEHMEDİM

Yorum

MERHABA ŞEHİDİM YİĞİT MEHMEDİM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1404

Okunma

MERHABA ŞEHİDİM YİĞİT MEHMEDİM

MERHABA ŞEHİDİM YİĞİT MEHMEDİM

merhaba öldükçe yaşayan,bu vatan uğruna gözünü bile kırpmadan,göğsünü siper eden yiğit ana evladı.
Sen ölmedin.sanma ki toprak altında vicdanın sızlayacak,sen yüreğimizde yaşayan tek kahraman,sen tek sevdasın yaşanacak ve yaşatılacak.
kemiklerin sızlamasın yiğit evlat.
ßen,ßiz ve Tek yürek olanlar yerde bırakmayacağız kanını.
sen ki bizler için,bu vatan toprağı için,canını verip kanını döktün,
ßizlerde bu vatan toprağı için,gözü yaşlı analar için ve siz şehit evlatlar için gözümüzü bile kırpmadan yüreğimizi siper edeceğiz.
size kıyanlara bizde kıyacağız,size sıkan ellere kelepçe,sizi gören gözlere akrep,size doğrultulan silahlara birer mauzer olacağız.
kanın yerde kalmayacak şehidim
yatağında rahat uyu sen.
Lağım farelerine bu dünya ve bu toprakları dar edeceğiz,hepsine panzehiri olmayan birer zehir olacağız.
sen rahat uyu şehidim.
kimseler seni rahatsız edemeyecek.
Fatihalar,yasinler seninle.
kanın yerde kalmayacak(söz)
sen rahat uyu şehidim.
iyi geceler.

....TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BİRER FATİHA...

YAZAN:EREN KAMİL İŞERİ
OKUYAN:DİL
ANLAYAN:GÖNÜL

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Merhaba şehidim yiğit mehmedim Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Merhaba şehidim yiğit mehmedim yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MERHABA ŞEHİDİM YİĞİT MEHMEDİM yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
22.10.2011 17:48:44
evet belki kanı yerde kalmayak
ama gönüllerde yaşayacak
saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL