Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
be
beysa

biliyordun ki ?!

Yorum

biliyordun ki ?!

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1118

Okunma

biliyordun ki ?!

her şey bitti mi sevgilim? o masalsı aşk sona mı erdi? böylesine bırakıp gidecek misin beni?
çok sevdim seni. kalbime kazdım adını adeta. ne sen görebildin ne de başkası o aşkı. bitmeyecek tükenmeyecek bir sevdaydı benimkisi. masallarda bile olmayan, şiirlere bile konu edilemeyn bir aşktı. işte benim aşkım bu kadar kutsaldı. inanmadın sevgime. gelip geçici bir heves dedin yüreğimdeki aşka. çocukluk aşkındanbaşka bir şy değilim dedin bana. ama bilmiyordun ki sen benim hayatımın aşkıydın. bilmiyordun ki benim tek varlığım sendin. ve yine bilmiyordun ki ben sadece seninle yaşlanmak istiyordum. ve seni seviyordum, seviyorum

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Biliyordun ki ?! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Biliyordun ki ?! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
biliyordun ki ?! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
İsra Doğan
İsra Doğan, @isradogan
10.10.2011 15:39:07
Giden hiçbir zaman bizim olmamıştır ki...... Başlamayan hiç birşey de bitmemiştir ki......

Aşk bencildir bir kez girdiği yerde kimseyi barındırmaz seni bile......İsimler gelir geçer sadece AŞK'ın adı kalır nesilden nesile konuşulan, konuşuldukça aranan, bulunduğunda da biter korkusu ile ebedi saklanmak üzere korunmak için kalbin bir köşesine saklanılan.

Eğer ki Aşk'sa bitmez....Sen varoldukça sende büyür.... seni büyütür.

Saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL