Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ashqihm
Ashqihm

Bir

Yorum

Bir

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1064

Okunma

Bir

bir

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bir Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bir yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ashqihm
Ashqihm, @ashqihm
2.10.2011 11:38:31
demek ki yazıyı istediğim düzeyde yazmışım... istediğim seyde bu karmasıklıktı zaten... yorum ıcın tesekkur ederım... :)
Edeb-i Şiirsel
Edeb-i Şiirsel, @edeb-isiirsel
1.10.2011 22:51:38
10 puan verdi
yüksek müsadenizle biraz uzun bir tebessüm etmek istiyorum
:)))))))))))))))))))))))))
bu yazıya biraz paravraf başlığı yapmış olsaydınız keşke!
okurken bukadar satır kacırma derdiyle uğraşmazdım.herneyse;
bu karmaşık ilişkiler yumağı başımı döndürdü inanın.Sizemi hayret etsem yoksa o karekterleremi bilemedim..
Sorunuzun cevabına gelince;insan fanide bir kişiye gönül vermeli,zahiride de sadece ALLAH 'a
bukadar sığ ilişkiler şahsı basitleştirir bence..
Karmaşık ilişkilerden kurtulun ve dümdüzgün bir ilişkide sebat edin.
:))kendimi güzin abla gibi hissettim birden..
sacma bir ilişkiden ise,asil bir yanlızlığı terciih edenlerdenim halen :=)
saygılar!
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL