İnsan ; inandığı gibi yaşamaz ise, yaşadığı gibi inanmaya ßaşlar.. Ve nasıl yaşarsa,o şekildede ÖLür ! Şimdi sen seç! ne şekilde ölmek istersin?
Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
evet canım güzeldi sözlerin ölüm hep yanımızda bizimle beraber geziyor rabbim imanla kuranla sonolarak ALLAH deyip kelimiye şahadet getirerek ölmeği nasip etsin benim duam bu saygı sevgimle
hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamayı gayet iyi kusursuz başarıyoruzda,sizce heran ölecekmiş gibi yaşamayı nekadar başabiliyoruz ? ben kendi adımca cvp vereyim; %5 :)
Amin şairiim ALLAH gecinden versin Oğlunuz'dan ve sevdiklerinizden ayırmasın..Ama ölüm insana şah damarından daha yakın..heran ölüm le burun burunayız.. hernekadar biz unutsakta bu gerceği,ecel unutmuyor..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.