Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
aemin
aemin

Ankara Gecesi 5 Sezon 1 Bölüm

Yorum

Ankara Gecesi 5 Sezon 1 Bölüm

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

570

Okunma

Ankara Gecesi 5 Sezon 1 Bölüm


Savcının telefonu çaldığında beyzanın evine yaklaşmışlardı savcı nasıl olamaz dedi yüksek sesle nasıl kaçar hakan telefonda adamı ve nasıl kaçırdıklarını anlatıyordu savcıya ve nasıl onlara bakarak yurtdışından mektup atarım size boşa mermi harcamayın dediğini de tabi savcının morali çok bozulmuştu çok kızıyordu ancak yapacak bir şey yoktu adam uyanıktı ve bu işlerde çok iyi idi hakanda zaten bunu defalarca toplantılar da söylemişti.

Geri dönün hemen dedi zaten burada sıkıntılı bir cinayet işi var birde biliyorsun beyza ya ulaşamıyoruz su anda Nihat la onun evine geldik birazdan dairesine çıkacağız bakalım evde mi hasta filan mı öğreneceğiz
Hakan sessizce bekledi savcım dedi teşekkürler bu adamı emekli olmadan kesin bulup adalate teslim edeceğim bilginiz olsun ama sesi titremişti morali bozuktu yorgun uykusuz ve çok gerilmişti telefonu kapattı Allahtan taksici ölmemişti bunu savcıya söylemedi gerekte yoktu zaten cebi de bulunmuştu Hasan nın belki son numaraya ulaşılırdı oradan bir şey çıkabilirdi sonra tanfer e hadi bizi Ankara ya eve götür ama çabuk dedi cinayet var ayrıca an beyzadan haber alınamıyor. Tanfer gaza asıldı berkant tanfer ve hakan hiç konuşmadan kafalarında soru işaretleri ve beyza için endişeler taşıyarak hızla otobana cıktılar.

Savcı ve Nihat beyzanın evine çıkıp kapısını çaldılar o sırada Nihat savcım kapıda bir zorlama izi var dedi ve silahını çekti .Savcıda irkildi kapıya bir tekme attı Nihat kapı açıldı Beyzanın düzenli ve tertipli evinde her şey dağılmış eşyalar sağa sola devrilmişti ve en korkulan şey kan vardı yerlerde ve yatak odasında beyzanın tek el ateş edebildiği beylik tabancası yerde idi

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ankara gecesi 5 sezon 1 bölüm Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ankara gecesi 5 sezon 1 bölüm yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ankara Gecesi 5 Sezon 1 Bölüm yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
22.9.2011 09:30:16
güzel anlatım ve polisiye dizisi
saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL