Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hydell
hydell

Kayıp Düşler Atlası... II

Yorum

Kayıp Düşler Atlası... II

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1381

Okunma

Kayıp Düşler Atlası... II

Saklı şiirlerim, tozsuz raf diplerinde şimdi...

Uzak zamanlar da, yakın yanılmasamalar yakaladım gözlerinde,
Yalpaladım, yalpaladıkça çektim dibine...
Çöktüm en derinine... Ne bir ses, ne bir ışık...
Her yer karanlıktı gözlerinin çeperi gibi...


Duvarlara vurdum, düşüncelerimi... Haykırdım içimsizliğimi...
Bakmadın, duymadın, anlayamadın beni...

Bir volkanın habercisiydim ben... Ben haberci, yüreğim volkan...
Akıp gideceğimi bilemedin avuçlarından...

Yakıcı, keskin ve acıtarak...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kayıp düşler atlası... ıı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kayıp düşler atlası... ıı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kayıp Düşler Atlası... II yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
tu
tunç erdinç, @tuncerdinc
15.12.2007 19:29:14
ÇOK GÜZELDİ...TEBRİKLER.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL