Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
HakkınSesi
HakkınSesi

...

Yorum

...

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

617

Okunma

...

...

...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz ... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Um
Umut Kaygısız, @umutkaygisiz
19.8.2011 23:08:15
Benden evvel konuşmak diye buna denir. Sesiniz kuvvetli geliyor ve hep bir adım önde. ama kalp atışını göğsüne elini koyup kulaklarınız olmadan dinlemek, hissetmek gibi. Çok güzeldi değerli dost. Tebrikler
Aysel AKSÜMER
Aysel AKSÜMER, @ayselaksumer
19.8.2011 22:54:37
Düşüncelere hava aldırmak, kafesine sıkışmış ruhu serbest bırakıp uçurmak, yüreği konuşturmak vs. Yazmak böyle bir şey. Yine çok güzeldi. Kutlarım. Selamlar.
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
19.8.2011 21:24:34
bende terapi diyorum
yazarak unutuyorum acılarımı umutlarımı hayallerimi

yazmak çok güzel yazabilmek te öyle
sende uzun uzun yazıyorsun
saygılarımla her daim
(( Seçil Nimet ))
(( Seçil Nimet )), @--secilnimet--
19.8.2011 20:46:23
Başlıklarınız bile yetiyor yazılanın içinde gezmeyi düşünmeye...

Ben; içimdekilerden kurtulmak için yazıyorum, arınmak için...

Güzeldi, tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL