Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Hüzün Yagmuru
Hüzün Yagmuru

SERZENİŞ

Yorum

SERZENİŞ

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1049

Okunma

SERZENİŞ

SERZENİŞ

Soğuk bir kış günü,yağmurdan sonra ki toprak kokusu gibi çekmeliyim seni içime ve yağmurdan sonra ki gökkuşagı olmalısın gönlüme.Rüzgar dagıtmalı lüle saçlarını,saçının bir perçemi düşmeli al yanaklarına... Ve ben gözlerinin içinde doğmalıyım bu kahbe hayata yeniden,uçuşan yapraklar geçip giden zamanı hatırlatmalı her defasında. Ateş olmalıyız eski çağlarda; bir birimize sürtünerek yanan,biri olmazsa diğeri olamayan...Tamamlamalıyız birbirimizi sen eşittiri çekince,ben soru işraretinin yerine cevap olmalıyım...tamamlamalıyız birbirimizi,sen üzülünce ben ağlamalıyım,benim yerime sen bakmalı,senin yerine ben görmeliyim..sen ömrümün en durdurulası anı..bu hiç bitmesin

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Serzeniş Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Serzeniş yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SERZENİŞ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kemnur
Kemnur, @kemnur
2.8.2011 04:56:55
SERZENİŞ=kınama, tenkit etme, sitem etme... Ben yalnış mı biliyorum yoksa? Neyse... İsmi boş verip, bir DENEME yazısı olmadığını da bir yana bırakırsak, yani yazının içeriğine bakarsak, çok güzel bir anlatım...SAYGI VE SEVGİYLE.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
2.8.2011 03:56:11
Beğeni:
0
Okunma:
1049
Yorum:
1
BEĞENENLER
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL