Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Mustafaoğlu İlyas
Mustafaoğlu İlyas

Bak güzelim!

Yorum

Bak güzelim!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1386

Okunma

Bak güzelim!

Bunlari yaz birkenara, "kenar" söz gelisi bir deyimdir

Yaz bunlari yürüyecegin tüm yollara

Yollar engebelli ve yokus olsada

Atma kendini sana acilan bütün kollara

Secici ol, kollarin pencesi var karttallar gibi.

cogu kez sana sefkat ,sevgi, merhamet maskesiyle yanasirlar

Mideye $ehvete hizmet icin calisirlar

Bak güzelim!


Bu alemde herkes tuttugunu öldürüyor

Aci cekmezmi sanarsin sevdan icin kopardigin karanfil

Sen yasatmak icin yasa, olsada Tüm alem yasamdan gafil

Bak güzelim,sakin bunlari nasihat sanma

Nasihat dinlemeyip bosuna deneyip kendini yorma

yazananin yoktur senden herhangi bir cikari

Av olup gidip avcina yol sorma:-)

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bak güzelim! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bak güzelim! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bak güzelim! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL