Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Elif_TPL_
Elif_TPL_

Unutulan mektup...

Yorum

Unutulan mektup...

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

870

Okunma

Unutulan mektup...

Tesadüf...
Herkesin nadir yaşadığı durumlardan biridir.Hep hayalini kurduğu ama hayaleden öte gidemediği hayalleridir.Üstüne birçok yorum yapılan,gülerek anlatılan,olmasını istediği bütünlerdir aslında.Ama tesadüf bizim için öyle olmamıştı aslında.İlk zamanlarda birbilerinin farkında bile olmayan,ama sonra birbirlerinin heyecanları ve kalplerinde bir parça olmayı başarabilenlerdendik biz !

Hayatın üzerine hep olumsuz yorumlar yapan,ama birgün nasıl oldu ise o hayata birşeyler borçlu olduk biz.Bir teşekkür,bir şükrütme arzusu doğurdu bizde.Aslında farklı yaşamlardaydık.Sen bazı şeylerini yoluna koymuş onlar üzerine emekler harcarken,ben yoluna girmeyen doğrularımı inadına yoluna koymaya çalışan ama başarısız olanlardandım.

Ortak noktamız ise maskelerimizdi.Bizler neşeli,mutlu,herşeyi yolundaymış gibi göstermeye öyle alışmışızki çevremize,maskemiz az yerinden oynasa,çevremizdekiler rahatsız olur ve benimseyemezlerdi bizleri.Bizim tesadüfümüz tesadüflerin en küçüğü ile başlarken;biz başımıza geliceklerden habersiz tesadüfün vermiş olduğu aptal mutluluk ile gülümsüyorduk herkeze ve birbirimize...

Heyecan...
Bu konuda ikimizde farklı noktalardaydık..
BEN ; HEYECAN DELİSİ..SEN; DELİSİ TARAFINDAN HEYECANLANAN DELİ...

Şimdi bilmediğim bir kitabı okur gibiyim..Kitabın sonuna gelmeye cesaretim de yok,hakkımda...
Madem bu kitap ben istemeden düşmüştü elime sonunu anlatacak olan da sensin bana..

Biz yasak aşıklar...
Sonunda sonuna geldiğimiz anlardayız...
Bittik...
Bittim...







Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Unutulan mektup... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Unutulan mektup... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Unutulan mektup... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
iinsaf
iinsaf, @iinsaf
22.7.2011 19:03:12
Değişik bir anlatım şekli, çok hoştu...
Muharrem Nalçacı
Muharrem Nalçacı, @muharremnalcaci
22.7.2011 17:37:15
Yaşam üç perdelik tiyatro sahnesidir şair. Geldim, gördüm, gittim.
Bazen gülsekte çoğu zaman dona kalırız.
Farklı güzel bir anlatımdı..
Tebrikler...
Etkili Yorum
Um
Umut Kaygısız, @umutkaygisiz
22.7.2011 17:15:52
Çok tempolu, insanın içini kıpırdatan ve karşı konulmaz bir paylaşım... Kaçımız yarım bırakabilir dudağında dökülenleri? Ve kaç defa olmaz derken gerçekten olmazdan yanayızdır? Bir öpücüğe karşı kırılmaya mahkum olabilir pencerelerimiz o vakit içeri yağmurda girer, güneşte, soğukta...:)
Tebrikler, etkili bir paylaşım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL