Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
LostsouL
LostsouL

III.

Yorum

III.

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

603

Okunma

III.

odamı toplamayı bana sen ogretmişstin
sen gittiginden beri odamı dagıtmıyorum.
en son seninle gülmüştüm,artık kimseyle konusmuyorum...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Iıı. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Iıı. yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
III. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
soloyin
soloyin, @soloyin
28.11.2007 00:51:23
Başkalarına küsme hakkın var ama kendine sakın küsme olur mu?
Erhan Fuçucu
Erhan Fuçucu, @erhanfucucu
28.11.2007 00:32:50
10 puan verdi
benden 10 puan..
çok masum bir yazı...

susuyorum, çünkü hayat bana fazladan hiçbir şey vermedi, hep aldı... (ne alaka bilmem) :)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL