(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
karışdı bu,,, pordon,, sabahtan beri olmasa da bir kaç saattir,, dilime takıldı manyak gibi bu rumuz.. hayır, eğer Kuran'da falan geçiyorsa, sonunda çarpılmak de var ramazanın son günü :)
tersi ayrık oluyo da,,,
anlamını hala bilmiş değilim.,.
önemli bi şey olmalı,,
yoksa niye RIKYA olsun ki,,,
vardır bi sebebi,,,
Arapça ve farsça bilgim olsaydı çoktan çözmüştüm meseleyi,,
neyse,,
bu son yorumum da böyle olsun,,, şiir de yazı da bittii,,, the end,,
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.