Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
uzak_yakın
uzak_yakın

Hiç Pişman Değilim !

Yorum

Hiç Pişman Değilim !

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

894

Okunma

Hiç Pişman Değilim !

Hiç pişman değilim sevdiğime.
Sevda değil mi beni en olmadık zamanımda gülümseten ve en güleç anımda ağlatan. Ben bir bahar günü yaşama sevinciyle dolmak neymiş böyle anladım. Kuş cıvıltısını duymanın kıymetini.. Şükrettim. Uyanırken bir sebebim oldu, aşkla uyandım. Yoruldum.. Sevda çektim ömrümce. Uyudum.. Yarın daha güzel olacak sevdamla.
Hiç böylesine yaşamadan yaşanmış bir hayatı hayal edemem. Sevdayla tanışmadan geçen bir ömür.. Ne yazık. Özlemek ne güzel şey. Özlenmek ne güzel. Sevdiceğinin koynunda susuzluğundan arınmak. Kokusunda uyanmak sabaha. Gitme demek. Gidişini izlemek. Dön demek. Dönmeyeceğini bilmek. Yanmak.. Ne güzel..
Şimdilerde öldü sevda. Bir mezar taşı bile yok..
Olsun! Hiç yanmadan, susuz kalmadan ölmek istemezdim. İyi ki tanıdım sevdayı, ve iyi ki tuttu elimden..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hiç pişman değilim ! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hiç pişman değilim ! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hiç Pişman Değilim ! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
5.4.2011 18:27:01
Beğeni:
0
Okunma:
894
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL