Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
srndgn
srndgn

İYİ DÜŞÜNCELER

Yorum

İYİ DÜŞÜNCELER

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

964

Okunma

İYİ DÜŞÜNCELER

İYİ DÜŞÜNCELER



Hiç kimseyi hayatınızda kalıcı görmeyin. Sizde kalıcı değilsiniz. Giden içinde çok üzülmeyin. Çok sevin/sevilin, mutluluğu tadın/tattırın ama hiç bir zaman gitmeyecekmiş gibi bağlanmayın. Bir sabah uyanmışsınız ve O (...) gitmiş. Karalar bağlamayın, üzülün, ama tadında bırakın. Çünkü O gelmeden öncede siz nefes alıyordusunuz, O geldiğinde de aynı nefesi aldınız ve O gitti, yine aynı nefesi alıyorsunuz. O gelmeden öncede gülüyordunuz / eğleniyordunuz / seviyordunuz. O geldiğinde de bu duyguları yaşadınız, O gitti , yine aynı duyguları yaşayın. Eksilmediniz, aksine çoğaldınız. O’nunla farklı şeyler yaşadınız, farklı anılar paylaştınız, farklı şeyler öğrendiniz, O’nunla kendinize artı kattınız.
Gitme/kalma seçimi O’ndaydı ve gitmeyi tercih etti. Çünkü siz daha çok gidenle tanışacaksınız.
Kapılarınız daima açık olacak ki daha çok insan için tanıyacaksınız.
Bir gün zaten kalma seçimini kullanacak biri karşınıza çıkacak.
Hayat daha çok erken kapıları kapamaya. Daha çok yaralar açılıp kapanacak(...), daha çok ev sahipliği yapıp misafirleri en güzel şekilde ağırlıyacağız.
Uğurladığımız misafirler gittiğinde koltuğa oturup, bir ıslık eşliğinde gidenin ardında yaşattıklarını düşünüp yüzümüzde tebessümler belirlenecek. İyiki/lerimiz bizi mutlu edecek.
Gideni düşünüyorum şimdi, -bana keşke dedirtmeyini...
Ve sonsuz teşekkür ederim, hayatıma kattığın renkler için...

Asla Pes Etmeyin...
Gideni güzel uğurlayın, geleni güzel karşılayın...
Gidensiz, Gelensiz bırakmasın Rabb-im...

(GİDENİN YERİNE BAŞKASI GELİR AMA, GİDEN GELİR Mİ? --- GELMESİN... O’nunla yaşadık yaşayacağımızı, tekrar yapmayalım, yenilik bekliyoruz.)


SEREN DOĞAN

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İyi düşünceler Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İyi düşünceler yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İYİ DÜŞÜNCELER yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
asran
asran, @asran
27.2.2011 22:31:28
Yazının fikrine katılıyorum. Tebrikler. Tam da söylediğiniz gibi. İhtiyacınız olanlar zaten yanınızda. Selamlarımla...

asran tarafından 2/27/2011 10:32:17 PM zamanında düzenlenmiştir.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
27.2.2011 21:52:56
Beğeni:
0
Okunma:
964
Yorum:
1
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL