Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yaziylabir
yaziylabir

Özre Hazır Değilmişim! Mahcubiyetim Sessizliğe, Sessizlik Sensizliğe Gitti Geldi. Karşındayım...

Yorum

Özre Hazır Değilmişim! Mahcubiyetim Sessizliğe, Sessizlik Sensizliğe Gitti Geldi. Karşındayım...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

855

Okunma

Özre Hazır Değilmişim! Mahcubiyetim Sessizliğe, Sessizlik Sensizliğe Gitti Geldi. Karşındayım...

Özre Hazır Değilmişim! Mahcubiyetim Sessizliğe, Sessizlik Sensizliğe Gitti Geldi. Karşındayım...



İnsan kendinden özür diler mi. Karşıdakinin yerine ’mahcubiyetle’ döner durur mu. ’Beni kırdı’ diye üzülmek bir yana, ’nasıl beni kırma fırsatını ona verdim’ diye utanır mı.

Zaman, ’azlık çokluk’ kavramını yitirir mi böylece.

Dünyadaki bütün azlar çok olur mu.

Tüm çoklar ’hiç’.

Çekip gitme düşüncenize, kendi ayağınıza sertçe basarak, gitmenize, engel olma yıpranması.

Cevaplarını vermeyeceğim bu ’satırların’.

Soru olup olmadıkları bile belli olmayan ’yazıldıkların’.

Hiç imlaları iple bağladınız mı cümlelere.

Sıkıca sarılmaları sarmaladınız mı minik bir sarmaşığa.

İnsan kendinden özür diler mi peki.

Döner durur mu.

...


ZF.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Özre hazır değilmişim! mahcubiyetim sessizliğe, sessizlik sensizliğe gitti geldi. karşındayım... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Özre hazır değilmişim! mahcubiyetim sessizliğe, sessizlik sensizliğe gitti geldi. karşındayım... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Özre Hazır Değilmişim! Mahcubiyetim Sessizliğe, Sessizlik Sensizliğe Gitti Geldi. Karşındayım... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
incidal
incidal, @incidal
23.2.2011 10:37:51
Benim her zaman söylediğim söz, utanarak değil kendime kızarak
"Nasıl beni kırma fırsatını verdim"

Bu belki kendimizi kontrol yöntemimizle ilgili.
Güzel ama kısa bir paylaşım.Açılsa daha zevkli olurdu.
selamlar
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
23.2.2011 02:39:53
Beğeni:
0
Okunma:
855
Yorum:
1
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL