Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
nazlı_cicegim
nazlı_cicegim

sevdigim

Yorum

sevdigim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1313

Okunma

sevdigim

Nedir ki uzunca tadıp da bırakmak istediğimiz o saf duyguların bitmemesini sağlayan şey?Hangi mantık bizim duygularımızı kompozise edebilir?Ayalarımızda ufalanan taş sandığımız ve bize ait olduğuna inanmadığımız duygular çok mu tüketildi?

Oysa esrarında güller açtırıp,lalelere nazire edercesine kokan mayıs ayının kasvetli havasından hangi aşık tam anlamıyla kam alabilmiştir?

Yoksa Ağustos gecelerinin hüznü mü iliklenir yüreklere?Severken,damarlara hücum eden ve saçlara cennet kışı düşüren aşk sıvısının mütemadiyen aynı noktaya dönebilmesi midir tüm çekilen haz ve sıkıntıların sebebi?

Aşkım,devrik cümleler arasında sıkıştırdığım ve şiirinde meleklere nazıyla yazdırdığım bir sevgilidir.Aç kalsa dahi aşksız kalmayayım diyen,yüreğin en derin noktasına ulaşıncaya kadar dokunabildiği,üstat bir neyzenin çaldığı neyden akis ettirilmiş bahar tomurcuğudur.

Ve aşkın sımsıcak ellerinde,bir çöpçünün terleyen elleri ile eldivenlerini çıkarıverdiği mesai saati bitişi gibi;sevdiğinle ayrı kaldığın her saniye çıkmaz evrenlerdir.

Aşk kısaca iki kişilik destandır.Sevgiyle birleşen eller,bir devlettir.

En güzel devleti bulabilme ümidiyle...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sevdigim Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdigim yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sevdigim yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL