Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Tunar ÇALIŞKAN.Nevşehir.
Tunar ÇALIŞKAN.Nevşehir.

Ocak 2011 esintisi

Yorum

Ocak 2011 esintisi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

684

Okunma

Ocak 2011 esintisi

Ocak 2011 esintisi

Yanımdan geçerken senin bütün yanların, yanından geçtiğin sendin ben kadar..Beni geride bırakırken, kendine gidiyordun benimle birlikte sen kendi kılığında..Aslında sen hep sendin, seni ben sanmanın avuntusuydu bende seni aramak, ve sende beni bulup çıkarmak..Sen ile ben birbirine girerken, arada kaldık ikimiz, üstelik sana rağmen koparken, bana rağmen bağlanırken, bize rağmen inatlaşarak sizinle ve ikimizle..Ve üstelik bizin tüm ısrarlarını takmadı ben ile sen..Sana rağmen, bana rağmen..Bize rağmen..Bize..Rağmen, ve bizim için..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ocak 2011 esintisi Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ocak 2011 esintisi yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ocak 2011 esintisi yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL