Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
izmirim
izmirim

Müjde

Yorum

Müjde

6

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1121

Okunma

Müjde

Toplumun tepkilerine ve halkın baskılarına daha fazla kayıtsız kalamayan RTÜK bugün itibariyle Muhteşem Yüzyıl dizisini sakıncalı yayınlar listesine alarak inceleme kararı aldı.Temennimiz şanlı tarihimizi hafife alarak Sultan Süleymanı eğlence düşkünü bir insan saray halkını ve özellikle kadınları oyuncak gibi gösteren bu dizinin yayından kaldırılması.Herkese hayırlı olsun.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Müjde Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Müjde yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Müjde yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yaban gülü(gurbetbaci)
yaban gülü(gurbetbaci), @yabangulu-gurbetbaci-
30.1.2011 02:24:33
izlemedim fakat gecen haberlerde yapilan röpörtajda dinledigim acayip sarsdi beni.Haremi ne olarak bilirdik neymi$ meger.Acayip oynami$lar bizim tarihimizle.Bir$ey dikkatimi cekdi.Diyorki adam;haremin resmini yapmi$lar göya.Namaz kilan kadinlarin elleri ayni erkekler gibi göbekde,bagzilari kamet getiriyor,secdede resmi yapilan kadinlarin bagzilarida ayni erkekler gibi duruyorlar..Aha buyrun burdan öldürün bu cinsleri..Güzel bir haberdi.gündemi yakalamak adina süperdi..saygilar.Toplumun yapisini bozmak icin ellerindne geleni yapiyorlar.
Eser Akpınar
Eser Akpınar, @eserakpinar
23.1.2011 21:32:45
:-)))) başka bir şey demiyeyim, değil mi hemşehrim? Saygılar.
incidal
incidal, @incidal
23.1.2011 17:14:31
Hayret genelde benim izlediğim diziler yayından kalkıyor ama ben bu diziyi baştan sona hiç izlememiştim.Karşı olduğumdan değil vakit bulamadığımdan.Atatürk' te susanlar şimdi carcar ötüyor.Hayırlı olsun diyelim.Diyelim mi?
tacettin yıldırım
tacettin yıldırım, @tacettinyildirim
23.1.2011 09:46:08
nelerle uğraşıyoruz...ya....allah sonumuzu hayır ede....duyarllı kalem....saygılar ben mesajı aldım...
cemalus
cemalus, @cemalus
23.1.2011 02:39:41
çok yazık
vuslat05
vuslat05, @vuslat05
23.1.2011 02:33:11
10 puan verdi
Bu güzel bir haberdi..Teşekkürler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL