Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Yeliz Demiryurek
Yeliz Demiryurek

.

Yorum

.

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1080

Okunma

.

.

.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz . yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yoksay
yoksay, @yoksay
28.1.2011 01:23:22
Şüphe değil,kesinliktir insanı deli eden....
SEVİLAY DİLBER
SEVİLAY DİLBER, @sevilaydilber
13.1.2011 10:08:34
keşke kısa kesmeseydiniz........
güzel bir duygu yazısıydı.......
devamı?
selamlar....
Emine UYSAL (EMİNE45)
Emine UYSAL (EMİNE45), @emineuysal-emine45-
13.1.2011 07:32:09
Ve o yaprak bir rüzgara yenik düşmesin, hâlâ dalında duruyorsa tabii

Güzel bir iç dökmeydi tebrik ederim

sevgimmle...
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
13.1.2011 05:03:50
Beğeni:
0
Okunma:
1080
Yorum:
4
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL