Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Murat Gil
Murat Gil

İstanbul üzerine

Yorum

İstanbul üzerine

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1403

Okunma

İstanbul üzerine

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İstanbul üzerine Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İstanbul üzerine yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İstanbul üzerine yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
12.12.2010 18:11:13
evet istanbul güzel şehir
içinde tarih yatan bir dev
ben eski istanbulu seviyorum
şimdiki taş yığınını değil
jumbalı evlerleri
arnavut kaldırımlı sokakları
yoğurt çuları sütçüleri
evet taş yığınlarını değil
sanırım sizde hayal kırıklığına uğradınız
yıllar önce gittiğim o ıstanbul yok artık
şimdi bambaşka bir şehir
saygılarımla



ayse09 tarafından 12/12/2010 6:11:36 PM zamanında düzenlenmiştir.
Oya gedik
Oya gedik, @oyagedik
12.12.2010 14:14:04
Çok haklısın sayın yazarımız da ,
yırtma kartpostalı İstanbul'umuzun suçu değil ki;
bozulan düzen ve güzellikler...

Ben İstanbul aşığı ve de İstanbul doğumlu biri olarak, tanıyamıyorum değişimi inanın ,içim acıyor ...

Saygılar efendim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL