Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ahir-i nefes
ahir-i nefes

...(!)

Yorum

...(!)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1302

Okunma

...(!)

...(!)

Ellerim kâğıda hasret, gözlerim mısralara, yüreğim duygulara… ne olduğumu unuttum beklide…Beklide yokluğumda vardım ben …bir ömrü ne tanımlar ? var olmak yaşamak…nedir aslında bunlar ? bisikletten düşünce hissettiğin acı.,bir oyuncak uğruna döktüğün gözyaşı.,bir şekeri yerken dudağında hissettiğin sevinç midir has duygu?. bu mudur yaşamak.?. En derin huzur, en derin mutluluk, en has acı,
en duru duygu bunlar mıdır? Duygular mı vaat eder ömrü? Ne güzelmiş ya hayat (!)

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
...(!) Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz ...(!) yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
...(!) yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL