Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
serdar kurt
serdar kurt

BİR YABANCIYA

Yorum

BİR YABANCIYA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1715

Okunma

BİR YABANCIYA

BİR YABANCIYA

...Merak belki de bunu bu kadar gizemli ve hoş kılan şey bu duygudur. Tıpkı yoğun bir sis bulutunun içinde yürümek kadar tehlikeli bir o kadar heyecanlı. Hani karşına cenneti andıran bir vadi çıkacak mışcasına sabırsızken, aynı mertebe bir uçurumun kenarında uyanacak mışcasına korku verici. Yine de onca küçük anı ile dev bir abide yapmak için sabırsız ve her saniyesi doğru insanla ömre bedel bir deneyim olmaktan öte,

Yazan: Serdar KURT

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bir yabancıya Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bir yabancıya yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR YABANCIYA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL