Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Necdet EREM
Necdet EREM

Emanet Değilmi.??

Yorum

Emanet Değilmi.??

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

562

Okunma

Emanet Değilmi.??

Emanet Değilmi.??



Emanet Değilmi.? ?

İsraf edilen her değerde, yakın veya uzak ihtiyaç sahiplerinin hak ve ahı olduğundan, müsrife ne lezzet, ne huzur, nede saadet sağlama imkânı yoktur.

Huzur ve saadet, lezzet ve rahat arayanlar,
Meşru dairede kalmaya ve israftan uzak bir hayat yaşamaya baksınlar.

Emanette keyfi tasarruf hakkı yoktur.
Hayat ve hayata hizmet eden dahili ve harici tüm imkan ve nimetler,
Hayatı verenin geri aldığında hesabını soracağı emanetler değilmi?

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Emanet değilmi.?? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Emanet değilmi.?? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Emanet Değilmi.?? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL