Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
beybaba25
beybaba25

Darda Gönül

Yorum

Darda Gönül

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

743

Okunma

Darda Gönül

Darda Gönül
Nefes Almaz,darda gönül
Yolararım,çıkmaz sokak
Çıkamam darda Gönül

Yarda Gönül
Açarım Aşkımı, almaz gönül
Yarda kaldım,Karda kaldım
Elde tutmaz ,darda Gönül

Soldu Gönül
Açmaz çiçekler, zorda Gönül
Su dökmezler,yaprak dökdüm
Tutmaz dalım,koptu Gönül

Hüseyin YILDIZ
2001-AĞUSTOS
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ERZURUM

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Darda gönül Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Darda gönül yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Darda Gönül yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
beybaba25
beybaba25, @beybaba25
19.10.2010 14:16:20
Bir denemydi bu sitede yayınlamak da keyifdi benim için herkese teşekkürler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL