Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
SAKİ DAR DOKUMA
SAKİ DAR DOKUMA

DOKUNUŞ

Yorum

DOKUNUŞ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

663

Okunma

DOKUNUŞ

SEVDA BİR DOKUNUŞTUR .SEVDİGİNE UZANAN BİR ÇİÇEKTİR .GÖNÜLLERİN BULUŞTUGU DİVANDIR ..GÖNÜLLERİN EN SAF HALİDİR ..ZAMAN DÜŞMANDIR SANKİ ..DOYUMSUZCA GEÇER VAKİT ...ARDINA BAKA BAKA GİTMEYE BAŞLAR... SEVDİGİNDEN AYRILMANIN VERDİGİ HÜZÜNLE..MUTLU AMA İÇİNDE BİLMEDİGİ DUYGU.. GECENİN KARANLIGINDA İLERLERKEN...YAGMUR YAGMAYA BAŞLAMIŞTIR ...BİLMEDİGİ DUYGU SANKİ BİR KAT DAHA ARTMIŞTI..BİRKENARA ÇÖKÜP NELER OLDUGUNA ANLAM VERMEK İSTİYORDU..ZAMAN SANKİ ONA OYNUYORDU VAKİT GEÇMİYORDU...KOŞAR ADIMLARLA SEVDİGİNE KOŞMAYA BAŞLAR ...ETRAF KALABALIK ...KALABALIGIN ORTASINDA İÇERİ GİRDİGİNDE ..HAYAT ONUN İÇİN SON BULMUŞTU.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Dokunuş Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Dokunuş yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOKUNUŞ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
14.10.2010 18:34:57
Beğeni:
0
Okunma:
663
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL