Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
yağmurum sun
yağmurum sun

ÖYKÜNÜN EN GÜZELİ GÜNE GÜLÜMSEMEK.

Yorum

ÖYKÜNÜN EN GÜZELİ GÜNE GÜLÜMSEMEK.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2430

Okunma

ÖYKÜNÜN EN GÜZELİ GÜNE GÜLÜMSEMEK.

ÖYKÜNÜN EN GÜZELİ GÜNE GÜLÜMSEMEK.


GÜNAYDIN SEVGİ DOSTLARI...
İlk kendine günaydın de uyanırken
Ve ilk kendine gülümse aynalarda
Bir tatlı söz söyle kendine tebessüm et
Ve umursa kendini teşekkür et
Sevmekle başlar herşey kendini sev
Ve paylaştıkça çoğalır sınırsız vevgi
Dost ol kendine dürüst ol
Bir sevda sun yalansız
Ve dokun kendine hesapsız
İlk kendine günaydın de uyanırken
Ve ilk kendine gülümse aynalarda
Sonra göreceksin binlerce yüzde kendi yansımanı.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Öykünün en güzeli güne gülümsemek. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Öykünün en güzeli güne gülümsemek. yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖYKÜNÜN EN GÜZELİ GÜNE GÜLÜMSEMEK. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
17.9.2010 13:32:05
Beğeni:
0
Okunma:
2430
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL