2
Yorum
0
Beğeni
0,0
Puan
1084
Okunma

GÖNÜLLER BİR OLDU
Gönüller bir oldu diyorum çünkü gerçekten 7 Agustos gecesi Alaca çamlıgında Türkiyenin dört bir yanından gelmiş, edebiyata gönül vermiş, birbirinden kıymetli insanların
buluştugu, siyasi çekişmelerin, maddi menfaatlerin, çıkar çatışmalarının ve kişisel sürtüşmelerin
yeri olmadıgı, sadece gönülden kopan cümlelerin, coşkulu, anlamlı, düşündürücü bir okadarda sıcak ve samimi bir ortamda sunuldugu,güler yüzün ve dostluğun egemen oldugu,edebiyat defteri yönetiminin ve alacalı şair ve yazarların buluştugu edebiyat gönüllülerininde destekledigi böyle muhteşem bir gecenin analizini daha başka nasıl yapabilirim dogrusu bilemiyorum.
Bu eşsiz gecenin mimarı, sanatın ve sanatçının, edebiyatın, edebiyata gönül verenlerin yanında oldugunu varlıgıyla, maddi ve manevi destegiyle güler yüzüyle ve mütevazi kişiligiyle gösteren, bizleri edebiyat yolunda umutlandıran ve cesaretlendiren Sayın Belediye Başkanımız Muhammed Esat EYVAZ Beye sonsuz şükran ve teşekürlerimi sunuyorum. Ayrıca usta kalem büyük şair edebiyat camiasının güzide insanı Durdu ŞAHİN beyi (Hocamı) böyle bir organizasyonu kusursuz bir biçimde insan üstü emek sarfederek engüzel şekilde ifa ettigi için haddim olmayarak kendisini tebrik ediyorum.
Sözlerimi sonlandırırken burdan belirtmek istedigim nacizane temennim böyle muhteşem daha nice edebiyat ve sanat geceleri yaşamak ve bütün edebiyat severlerin buluştugu bir ortamda bu eşsiz hazzı hepberaber yaşatmak. dilegimin enkısa zamanda gercekleşmesi ümidiyle hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Serdar KURT