Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
MaDLoVe
MaDLoVe

Hayat

Yorum

Hayat

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

643

Okunma

Hayat

İki perdenin arasından bakmak gibi birşey benimkisi. Hayatımın birinci perdesi oynanmakta şu an ve ne yazıktır ki büyük bir hızla ikincisine doğru yol almaktayım. İki perde arasındaki uzaklık mesafesini görmekteyim hatta bayağı bayağı hissediyorum. Ben nereye gidiyorum ?

Sıcaktan terlemekte olan vücudum buruş buruş olmuş,şaşkın gözlerle etrafıma bakmaktayım. Nefes alamıyordum.

-"muavin bey inebilirmiyim"
dedim ama dediğimle kaldım. Aldığım cevap beni hayli üzmüştü. Bu yola giren geri dönemezmiş, bilmiyordum. Nerden bilebilirdim ki binmiş bulunduk bir kere bu hayat otobüsüne. Kaptan kimi zaman sert kimi zaman yumuşak tavırları ile sadece beni değil yolculuğumda bana eşlik eden tüm insanları etkilemekteydi. Hayatın bir dakika sonra karşımıza çıkaracağı sürprizi hiç birimiz kestiremiyorduk. Hayat : acımasız ve bir o kadar da can aliciydi.

Talat ALTUN
[email protected]

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hayat Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayat yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL