Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
amalea
amalea

senlerdeyim

Yorum

senlerdeyim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

499

Okunma

senlerdeyim

Küt diye vuruyorum kafamı yastığımın ortasına bu akşam…

Sanki düşünceler içinde boğuşuyorum sevebilmeyi istiyorum o adamı tercih ediyorum diyorum içimden ama o adam.umutlarımı köreltiyor artık…unutmalısın diyor beni.ama ben seni istiyorum be adam seninle olmak istiyorum unutmak değil istediğim seninle olmak hala anlayamadın mı diyor gözlerim zaten sana. Sessizim çünkü çıkmıyor nefesim.
Sessizim çünkü benim değilsin. Ah be adam seviyorum işte seni beğendin mi yaptığını söyledim işte seviyorum ama anlaman o kadar güç ki beni duyman o kadar zor ki…

Sevmeye dair kalan tek sözcüklerim bunlardı seni sevmeliyim ama daha ne kadar beklemeliyim.

Yoksa yoksa!!

Hayır inanmıyorum sana.

Zorsun zor olduğun için seviyorum seni seni gördüğüm zamanlar içimden kacasım geliyor bi yerlere, birazcık seni göreyim diye de yapmadığım şey kalmıyor. Yanına geldiğimde içim içime sıgmıyor bir türlü değişiyorum sesim ,duruşum, gözlerimin içine kadar gülesim geliyor.Bi insanın gülüşü değişir mi ya değişebilir miyiz bi anda. O kadar değişiyorum ki senin yanında aslında ben değilim bu biliyorum ama kontrol edemiyorum işte…Sende yaşıyorum o anlar senin içinde, gözlerinde.
Bakmaktan bıkamıyorum gözlerine bi saniye seni görsem yetiyor bana bir bilsen bunları…

Ah bilebilsen…

Ama ben korkağım evet korkak itiraf etmeliyim ki bunları senin bilmeni istemeyecek kadar korkak tek istediğim sen.Tek sevdiğim unutamadığım sen ,varlığın sevincim olan sen.Seni seviyorum demeklerden doyamadığım ama bir türlü de söyleyemediğim sen tek istediğim.yokluğunda sana kızıyorum bağırıyorum benim kadar korkak olduğun için .
Oralarda aralarda bir yerlerinde varlığımı biliyorum ama yokluğumu bilmiyorum işte çözemediğim bütün meselem bu…

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Senlerdeyim Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Senlerdeyim yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
senlerdeyim yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
8.7.2010 15:00:20
Beğeni:
0
Okunma:
499
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL