(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Terör....kanla yazılan bir kelime...Ve bu yazı kara kapkara bir tabana yazılmış.Her kelimesinden sonra lanet okudum teröre.Dağa çıkanlara,çıkaranlara ve savunanlara.Duyarlığı yüreğine minnettarım.Çok teşekkür ediyorum sana...Sevgiyle kal.ERen
ben tesekkür ediyorum ne bicim bir meseledir bu cehennemi israrla körüklemekte olanlarin var olusu ve de artisi ne korkunc birsey akli almiyor insanin.yani cirpindikca battiklarinin farkinda olmayanlar dünyayi da kendileriyle birlikte batiracak sonunda galiba.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.