Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ehname
Ehname

Nedir Düşünmek ?

Yorum

Nedir Düşünmek ?

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3820

Okunma

Nedir Düşünmek ?

Nedir Düşünmek ?

Nedir düşünmek ?

Kendini silkerek hesaba hazırlandığın zaman, kuytulardan gelen sinsi bir korku mudur ?

Nedir düşünmek ?

Kendi yüreğinde asla ulaşılamayacak bir derinlik midir senin için ? Yoksa insanları azarlarcasına tokat vuran bir rüzgar mı? Acizane bedenine ağır yükleri bindiren bir zalim, her kaçıp gittiğinde seni çıkmaza sokan kahrolası bir duvar mıdır ?

Ya da sana her seslenişinde ürperdiğin bir yankı olabilir mi?

Nedir düşünmek?

Ulaşman gereken asıl nokta mı ya da hakikatin kovaladığı benliğine sur olan gerçek bir dost mu ? Gözlerine çektiğin pembe perdeyi yırtmak isteyen yaramaz bir çocuk mu, yoksa diline bağladığın yapmacık çiçekleri sökmek isteyen bir Yunus mu ?

Hangisidir, nedir düşünmek ?

Her zaman kendine kilitli kıldığın bir sandık mı, sandığın içinde başlayan sonsuz alem mi ? Kelimelerle beslenen bir kanaatkâr mı, yoksa kelimeleri yüz edip asıl astarı isteyen bir kurnaz mı? Soğuk bakışlı, asık bir surat mı ya da içine erimek için bir kıvılcım bekleyen mum mu?

Nedir düşünmek ? Bir düşün..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Nedir düşünmek ? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Nedir düşünmek ? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nedir Düşünmek ? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hicran Aydın Akçakaya
Hicran Aydın Akçakaya, @hicranaydinakcakaya
6.6.2010 14:04:16
Düşünüyorum!
Ben bunu hep yapıyorum...
Birlikte düşünelim mi?

--------------------------------------------------------------------------------



Düşünüyorum.
Düşkünleri düşünüyorum.
Düşenleri düşünüyorum.
Düşmüşleri düşünüyorum.
Düşüncesizleri düşünüyorum.
Düşünenleri düşünüyorum.
Düşünmeyenleri düşünüyorum.
Ne düşündüğümü düşünüyorum.
Neden düşündüğümü düşünüyorum.
Düşüncelerime düşkünüm.
Düşkünlüğüm düşlerime.
Düşünürken düş görüyorum
Düşümde seni görüyorum.
Düştün, beni düşündüren
Hep düşünüyorum
Düşünürken üşüyorum
Üşüyorum aldırmıyorum
Düşünürken düşüyorum
Düşüyorum kalkıyorum
Düşümden düştün.
Düşünmekten yoruldum.
DÜŞÜNÜYORUM
DÜŞÜYORUM
ÜŞÜYORUM
ÜŞÜ...
/...YORUM YOK!
ÖLÜYORUM.



düşüncelere daldığım bir zaman diliminde yazmıştım bu şiiri...



yazınız ilgi çekiciydi kutlarım saygılarımla...
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
6.6.2010 13:42:01
Beğeni:
0
Okunma:
3820
Yorum:
1
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL