Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
nilday70
nilday70

Sanal Mektup 1

Yorum

Sanal Mektup 1

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1131

Okunma

Sanal Mektup 1

Sanal Mektup 1

Merhaba,
Bu gün sana yazacağım ilk mektup. Nereden başlayıp ne yazacağımı da bilmiyorum. Sana ne diye hitap edeceğimi,sana hangi statüyü yükleyeceğimi ve nihayetinde senden neler beklediğimi de...Ama en azından sana istediğim zaman mektup yazabileceğimi biliyorum. Senin bana kırılmayacağını, benden bir beklentin olmadığını ve bu mektupların posta masrafının olmayacağını da biliyorum.
Sende benim kim olduğumu merak edecek ve her yazılan mektupta bana ait ipuçları bulmaya çalışacaksın. İnsan kendini aradığı ölçüde insan oluyorsa, sen demek ki beni hep arayacak, belki de bir zaman bulmayı başaracaksın.
Bu ne yöne koştuğunu bilmediğim mektubun ilkinin son satırları olacak.Ne zaman casaret gelirse yazmaya o zaman devam etmek üzere...
Hoşçakal

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sanal mektup 1 Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sanal mektup 1 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sanal Mektup 1 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nilday70
nilday70, @nilday70
8.6.2010 13:12:25
Teşekkür ederim Kardeşim. Şu ana kadar mektubumun 47 kişi tarafından okunmuş olması beni mutlu etti. Eleştiri yapılamsı çok güzel teşekkürler.
meselci
meselci, @meselci
4.6.2010 17:54:13


çok mu çok güzel, içten bir mektuptu...

lütfen yazmaya devam
güzel yüreğine çok selam...
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
4.6.2010 16:39:47
Beğeni:
0
Okunma:
1131
Yorum:
2
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL